woensdag 31 maart 2010

Toch in Nairobi!



Met de wind in de rug, kwamen na een korte vlucht van maar 7 uur (o)pa en (o)ma
's avonds aan in Nairobi. Er volgde een spannende taxi rit door het donker met voorbij vliegende matatu busjes en werden ze aangehouden door de politie. Na nog wat hobbel de bobbel wegen kwamen ze daarna aan in ons rustoord! Stijn en Floris hadden zich voorgenomen op wakker te blijven tot ze er waren, maar de slaap had het gewonnen. Opa probeerde het nog met de lampen aan op de slaapkamer en luid roepen, maar geen beweging in te krijgen. Felix werd wel wakker en na wat voorzichtig kijken en een paar chipjes van oma en gek doen van opa kwam er voorzichtig een eerste lach. Stijn en Floris waren natuurlijk de volgende dag vroeg wakker en gingen direct naar ‘het huis’ van opa en oma. Die gauw nog uit bed moesten komen.



Ondertussen is iedereen al helemaal gewend, Felix weet al niet meer beter en heeft dikke lol met opa en oma. Stijn en Floris hebben al veel van hun bijzondere ervaringen verteld en hun school laten zien. En ook Opa en Oma zijn al een beetje gewend. Eigenlijk is Kenia best leuk, niet te warm, geen beesten en een grappig straatbeeld. Kortom het gaat allemaal goed hier en we genieten volop. Voor Stijn en Floris nog een dag school en dan begint de paasvakantie. Kunnen we op pad en nog veel meer gaan bewonderen.


6 opmerkingen:

  1. wow,
    wat geweldig om o&o over te hebben. Felix ziet oma wel zitten volgens de foto. veel plezier met zijn allen. Geniet er lekker van. Ook hier nog 1 dag hart werken en dan een lekker lang paasweekend.

    liefs mieke en rene en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een dappere opa & oma, en ze hebben het ook al meegemaakt, de politiecontrole. Dan kan het niet dikker komen. Wij wensen jullie ook heel veel plezier met pasen - hopelijk vinden jullie nog een pakje in het vak op school...?
    Dikke knuffel aan Felix, Floris, Stijn en ook voor jullie en vrolijk eieren zoeken met opa en oma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeps, dit berichtje kwam van ons,
    Uli, Breunis, Sterre, Céline en Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig om de jongens alledrie bij Opa en Oma te zien. Wij hopen dat het echt enorm bevalt met z'n allen in Kenia. De foto's zijn in iedergeval erg leuk! We wachten op het volgende verhaal! Udo, Nicole, Max en Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is de wereld toch klein.
    Ik vind het geweldig om jullie met z´n allen zo te zien daar in Kenia.
    Het geluk straalt er vanaf. Hopelijk zal het niet al te lang meer duren dat jullie ook in Nederland dergelijke foto´s kunnen maken.
    Wij wensen jullie een goede reis naar huis, waarschijnlijk met wat tegenwind. Duurt iets langer maar je komt er wel.

    Groetjes

    José en Ton

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super dat de Dittertjes zijn gekomen. Alle inentingen doorstaan? Gelukkig geen gekke beestjes! Geniet daar en van elkaar, hopelijk een toffe ervaring! Wij genieten een beetje met jullie mee.
    Groeten van Robert en Carolien

    BeantwoordenVerwijderen