donderdag 11 maart 2010

Nee

Ons onbehagelijke voorgevoel van deze week is jammer genoeg waar geworden. We hebben net de courtlist voor morgen bekeken en we staan er niet (!) op De langzame rechter, waartoe we na vorige week 'veroordeeld' zijn, is met verlof. Voor Pasen verwachten we geen zitting meer. Half april is de rechtbank weer open.

We zitten er even doorheen.

Later meer.

7 opmerkingen:

  1. wat een k.. nieuws, zijn helemaal over de rooien. echt super balen, kop op en we denken aan jullie.

    dikke knuffel selma, frank en lucas xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad zwaar k.. meer woorden zijn er niet voor. Denk dat er op het moment geen woorden zijn die jullie nu iets kunnen opbeuren.
    Groetjes Jan, Carola en kids

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen zeg. Hopen dat het toch snel komt. Geniet in ieder geval nog van de warmte zolang je in Kenia bent; hier hebben we die nog niet. Neem er een brownie op bij Java House !

    groetjes,

    Léon Debby Ruben Romeo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zie het nu. Enorm balen! Ik kan me niet voorstellen hoe jullie je voelen maar ik snap dat jullie er doorheen zitten! Ik weet niet wat te zeggen of te doen!
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een dikke pech zeg. Hadden zo voor jullie geduimd. Wij wensen jullie veel sterkte om dit te verwerken. Gohhh, wat balen jullie! Wij voelen met jullie mee. Ook hebben jullie het een beetje verwacht, het was toch mooi geweest.... Wat een land.
    Dikke knuffel van ons allemaal,
    Uli, Breunis, Sterre, Céline, Lotte en pootje van Gijs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve buurtjes,

    Wat ontzettend balen!!!!! We balen met jullie mee.... (hielp het maar). Ik wou dat ik opmonterende woorden had, maar ik kan ze niet vinden... Konden we maar even komen buurten...

    liefs
    Jaap, Fimke & Isaac

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Edo & Jessica, dat is even slikken.
    Nu zitten jullie een maand langer 'vast', en moeten vervolgens wachten op de langzame rechter. En moeten wij langer zonder jou verder.
    Hopelijk, ongetwijfeld, zullen jullie straks, hierop terugkijkend toch iets goeds hiervan zien.

    groet, Jaap.

    BeantwoordenVerwijderen