vrijdag 19 maart 2010

We gaan door voor de hoofdprijs!

Na een ongelofelijk spannende ochtend werd onze de 2e zitting met succes afgerond. De hoorzitting verliep goed en 14 mei staan we op de rol voor de 3e zitting waarin het oordeel van de rechter geveld wordt. Yes, weer een stap genomen.

Het begon vanochtend al vroeg. Om kwart voor negen zaten we al startklaar op de gang in de rechtbank. We stonden als laatste zaak op de lijst dus wisten dat het wel even zou duren. Maar de eerste zaken verliepen uiterst traag en om 11 uur waren we nog niet eens op de helft. Toen ontstond er ook nog enige consternatie omdat de rechter een theepauze ging houden. Je weet maar nooit of hij terugkomt. Gelukkig deed hij dat wel en om half een mochten we dan toch naar binnen. We mochten weer op de tweede rang plaatsnemen, terwijl iedereen op de eerste rang zijn of haar zegje deed. Blijkbaar had de rechter zelf geen vragen en mompelde de klerk dat vrijdag 14 mei de ‘judgement’ zal zijn. Wat een opluchting.

Over wanneer we precies naar huis mogen kunnen we nog geen peil op trekken, want de geplande 3e zittingen voor vandaag zijn allemaal wegens de vertragingen uitgesteld. We moeten nu gewoon 2 maanden rustig afwachten en dan maar weer hopen dat de 14e echt door gaat. Het blijft spannend! Gelukkig hebben we nog leuke dingen in het verschiet met over een week al het bezoek van de ouders van Jessica, die de stoute schoenen hebben aangetrokken en toch naar Kenia komen. Volgens de jongens, ‘echt stoer’!

8 opmerkingen:

  1. Edo, Jessica, Stijn, Floris en Felix,

    Gefeliciteerd met deze stap ! Fantastisch. Felix nu echt jullie zoon en broertje (op de registratie 14 mei na). We zijn superblij voor jullie. Fijn dat het vandaag onverwachts kon. Jammer dat jullie tot 14 mei moeten wachten, maar wel met een stuk zekerder gevoel. Probeer dan vooral nog maar te genieten van Kenya. Fijne dag, we hadden het graag meegevierd, maar zullen hier er op toosten !

    groetjes,

    Léon Debby Ruben Romeo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi hoi

    gelukkig is het goed gegaan vandaag. kaasjes hebben hun werk weer gedaan. we nemen er vanavond een borrel op. gefeliciteerd met dit super nieuws.

    dikke knuffel selma, frank en lucas xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Stijn, Floris, Felix en jullie trotse ouders!
    Wat zijn wij blij met jullie, dat het vanmiddag allemaal door en ook nog goed is gegaan met die langzame rechter. En wat zien jullie er weer mooi uit. Wij gaan dit weekend jullie succes in Zwolle bij Bart en Bianca vieren met Max, Vera, Laura, Eva, Thijs, Imke, Fleur en Lotte (Céline en Sterre zijn dan op korfbalkamp)! Zij missen jullie al een tijdje maar nu weten wij dat het allemaal goed komt en jullie alle 5 gauw weer naar Nederland mogen komen. Dan wordt het hier feeeeeeest! Maar nu nog even volhouden en nog lekker van Kenya genieten. Kunnen jullie nog lekker de giraffen kussen, zeg hun maar goede dag van Uli, hahaha! Wij zijn erg benieuwd of de paashaas ook naar Kenya komt.
    Gaan jullie nu maar genieten van het goed gevoel van vanmiddag, dikke knuffel van ons uit Nuland,
    Uli, Breunis, Sterre, Céline en Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Felix, Floris, Stijn, Jessica en Edo,

    Pfff, dat was een lange zit voor jullie zeg!Maar wat fijn dat deze stap in ieder geval nog voor het paasrecess is gelukt! Tot 14 mei wachten klinkt nog wel lang, maar ja, niets aan te veranderen helaas. Wat fijn dat je ouders toch nog komen, Jessica!!!!

    Wederom lieve groeten van Isaac, Fimke & Jaap

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat de zitting is doorgegaan maar balen dat je nu alsnog 2 maanden moet wachten op de volgende (en laatste?) stap. Ik hoop dat het voor jullie een feestdag is en dat de laatste loodjes in Kenya vooral erg licht worden. In iedergeval fijn om te lezen dat Opa en Oma op bezoek komen, dat is erg goed nieuws, vooral voor de jongens! Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oja, bovenstaande reactie is trouwens van Udo en Nicole en de kids

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yes, weer een hobbel genomen. Wat fijn. Nu de weken aftellen, en vooral ook op stap gaan met mooie foto's en verhalen.
    ik zal de kinderen gaan voorbereiden dat witje appelflappie tot mei nog bij ons is. Jullie krijgen hem zindelijk terug!!
    Geniet van deze stap.
    En wat fijn dat opa en oma op bezoek komen, heerlijk.
    Liefs huize Carpaij

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ontzettend fijn voor jullie, van harte gefeliciteerd. Er zit niets anders op dan toch verder genieten van Kenia. Hartelijke groeten, Arjan, Irene en Elaine

    BeantwoordenVerwijderen