donderdag 1 oktober 2009

Felix




Vandaag voor het eerst bij Felix geweest. Het was geweldig! Een super leuke lieve BaBa (zoals ze hem hier ook wel noemen). Later als er meer rust is schrijven we wat meer over deze ervaring en die van Nairobi, huizen zoektocht (is gelukt!)etc. De komende week zullen we elke dag naar Felix gaan in het tehuis en dan mag hij ws. woensdag mee met ons naar huis!

groeten van ons!
Posted by Picasa

8 opmerkingen:

  1. Lieve vrienden, wat zien jullie er samen gelukkig uit. Nog maar een paar nachtjes en jullie zijn echt dag en nacht compleet. Sturen jullie ons ook nog een familiefoto, dat is de enige foto die ik nu nog mis.
    Fijn dat het met het huizen zoeken gelukt is. Nog een beetje dicht bij school?
    Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kerel, gewoon SUPER!!
    Erg leuke foto's van de eerste ontmoeting!
    René, Nathalie en Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo Stijn, je broertje ziet er heel schattig uit!!! Ben je al naar school geweest..groeten van Sytze!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Edo en Jessica,
    van harte met zo'n dijk van een goser!
    Ik kan me voorstellen dat een week wachten nog heel erg lang lijkt.
    Edgar Vos

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Edo en Jessica, wat een mooi mannetje die Felix en wat een bijzonder vooruitzicht om volgende week bij elkaar op kraamvisite te kunnen! Veel succes de komende dagen en we zijn helemaal blij voor jullie.

    Marianne en John

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig kereltje. Nog even aftellen en hij is helemaal bij jullie. geniet van elkaar!
    corina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Edo, Jessica, Stijn en Floris,

    Wat een leuke foto's en wat goed om te zien dat jullie zo blij zijn met jullie "BaBa". Heel veel succes deze week en spannend dat Felix woensdag a.s. mee mag. Speciale groeten van Cuno voor Stijn!

    groeten van Lucelle

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lieve Edo, Jessica, Stijn en Floris, wat een gewldig mooi nieuws allemaal, vandaag alls ik dit schrijf is Felix ws al THUIS bij jullie. Een heerlijk gevoel ws, compleet te zijn en hem niet meer achter te hoeven laten. Veel geuk met jullie vijfjes. Stijn en Floris, zijn jullie al naar school geweest? Hoe was t daar? groetjes van Ruben en Jesse en Mieke en Nico

    BeantwoordenVerwijderen