donderdag 10 juni 2010

Kwaheri Kenya

Tot ziens Kenia! De tijd zit er op. We zijn heel erg blij dat we weer terug naar familie en vrienden in Nederland toe gaan en met trots onze Felix mogen laten zien, maar we beseffen ook dat we een bijzondere tijd nu achter ons laten. Wat hebben we hier overgetelijke dingen met z'n vijven meegemaakt. Mooie, blije, spannende, trotse en soms verdrietige momenten. Teveel om op te noemen, maar stuk voor stuk prachtige herinneringen.

Vandaag hebben Stijn en Floris afscheid genomen om de Nederlandse School. Stijn mocht op de valreep nog even afzwemmen voor diploma C. In de regen en kou(!) zwom Stijn in zijn eentje z'n baantjes, terwijl klasgenoten langs de rand van het bad meeliepen en hem aanmoedigden met "Hup Stijn". De klus werd geklaard en vol trots mocht hij zijn diploma in ontvangst nemen.



's Middags was er nog de IPC-project afsluiting van de groep van Floris. Met een stukje toneel en spelletjes werd het thema afgesloten. Grappig was dat Felix zich al goed thuis voelde tussen de kleuters en vrolijk meedeed.


Na afloop werden Stijn en Floris door de school, volgens traditie, toegezongen met het liedje Kwaheri en kregen ze een mooi aandenken van hun klasgenootjes. Het was een mooie tijd op school en ze zullen de school en hun vriendjes zeker gaan missen!



Kenia gaan we ook missen! Een land met prachtige mensen en natuur, een heerlijk klimaat en een relaxte atmosfeer. We leveren een stukje vrijheid in, maar krijgen in Nederland ook weer een stukje vrijheid terug. Wat zal het weer heerlijk zijn om zomaar over straat te fietsen of 's avonds zonder nadenken de straat op te gaan.

Kwaheri Kenia, we blijven je volgen en komen zeker terug.

2 opmerkingen:

  1. Lezen nu net dat jullie op dit moment in het vliegtuig zitten: welkom terug in Nederland weer! Hopelijk kunnen we jullie mooie mannetje (en jullie zelf natuurlijk) gauw in het echt te kunnen zien en lekker al jullie (nog meer) verhalen te horen!
    Alvast een papieren knuffel,
    Richard Dafne en Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Don't let the time you'll break your soda habit and order p90x lean
    feel better, too. The idea is that you is continually advancing toward new levels
    of fitness. You will see order p90x lean just how your legs are transformed do 3-4, just
    a couple sets. Guys like that usually make me wanna throw up, but with their very own body weight the particular P90x Workout Plan is probably to become their best weapon.
    When You Have To Skip A DayFirst of all, since they do 80% if one parent, or both,
    is overweight or obese.

    My web page - prev

    BeantwoordenVerwijderen